OGLASILA SE TV STANICA ZBOG SNIMKA VREĐANJA NOVAKA: Ni pomena o izvinjenju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2022, 12:55

OGLASILA SE TV STANICA ZBOG SNIMKA VREĐANJA NOVAKA: Ni pomena o izvinjenju (VIDEO)

Ozbiljan skandal.

Već dva dana u centru pažnje je video australijske tv stanice Kanal 7, tačnije njihovih voditelja Majka Amora i Rebeka Medern koji su izvređali prvog reketa sveta Novaka Đokovića i optužili ga da je lažirao formulare za ulazak u Australiju u pauzi snimanja. Portparol i izvršni dirketor Kanal 7 Kreg Mekferson rekao je da je snimak ilegalno izašao u javnost.

 - Ilegalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak je privatni razgovor između dvoje kolega. To je bio lažni, kukavički čini i prekršen je zakon naše države oko uređaja za prisluškivanje. Počinilac će na odgovarajući naćin biti pronađen i protiv njega će biti pokrenut postupak - poručio je Mekferson

Should @Channel7 reporters behave like this? #LetNovakPlay #istandwithnovak #IStandWithDjokovic #AustraliaHasFallen What do you think @OzraeliAvi pic.twitter.com/VNNm7x5ZXJ

— Uros Brkic (@urbr) January 11, 2022

Generalni direktor tv stanice Kanal 7 Luis Martin naglasio je da se Rebeka Medern izvinila, kao i da je pokrenuta istraga. Međutim, nijednog trenutka se tv stanica nije izvinila Novaku Đokoviću.

 - Došlo je do ilegalnog snimanja privatnog razgovora. Sve ćemo sagledati i temeljno razmotriti. Sve ćemo saznati, ovo što se dogodilo je protivzakonito - rekao je Martin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.