Sastanak Varhejija i Đurića o dijalogu Beograd i Priština i proširenju EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 14:24

Sastanak Varhejija i Đurića o dijalogu Beograd i Priština i proširenju EU

Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Srbije Markom Đurićem u Beogradu, sa kojim je razgovarao o dijalogu Beograda i Prištine.
''Veoma konstruktivan sastanak sa Ministarstvom i Markom Đurićem. Uspeh proširenja (EU) dolazi kroz dijalog Beograda i Prištine. Putem Plana rasta i Reformske agende možemo olakšati rešavanje otvorenih pitanja. Radujemo se zajedničkom radu'', poručio je Varheji preko svog naloga na mreži Iks.
Varheji se juče sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, sa kojim je razgovarao o reformama u Srbiji, procesu pridruživanja Eu, kao i o predloženoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.