4 Zodijaka tokom maja treba da se oslone isključivo na razum, a intuiciju ostave po strani

Izvor: Luftika.rs, 14.Maj.2024, 14:20

4 Zodijaka tokom maja treba da se oslone isključivo na razum, a intuiciju ostave po strani

Često u životu pojedine odluke donosimo impulsivno, slušajući naše srce, dok istovremeno zanemarujemo šta nam govori razum. Naravno da je slušanje naših emocija od suštinskog značaja za mentalno zdravlje, ali ponekad ćemo bolji put u životu izabrati ako budemo sledili šta nam kaže naš racio.
Astrolozi ističu da bi tokom maja, četiri znaka Zodijaka trebali da se oslone na sopstvenu logiku, a da intuiciju ostave po strani.
Saznajte da li je vaš znak na listi.
Ovan Ovnovi, po prirodi ste impulsivne osobe, pa se neretko dešava da se nađete u pustolovini, prepunoj uzbuđenja i iznenađenja.
Zato je vaš život ispunjen spontanošću i energijom. Međutim, u maju ćete morati da obuzdate ove impulse....

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Lav, Devica i Vodolija do 19. maja prevazilaze ozbiljne probleme, donose važne odluke i doživljavaju duboku transformaciju

Izvor: Luftika.rs, 15.Maj.2024, 10:20

Polako nam se bliži kraj nedelje, a period do 19. maja doneće mnoštvo izazova i prepreka.. Astrolozi napominju da će tri znaka Zodijaka posebno snažno osetiti uticaj Merkura u Biku, a poravnanje Marsa i Meseca doneće osećaj potpunog nezadovoljstva.. Bićete primorani da donesete važne odluke...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.