Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODOBRENA BORBA ZA FJURIJEVOG NASLEDNIKA: Kličko i Džošua u maju za WBA pojas

U proleće 2017. godine ljubitelji boksa će uživati u istinskom spektaklu i borbi između Entonija Džošue i Vladimira Klička, ali ukoliko…

Posle odricanja Tajsona Fjurija od WBA pojasa prošlog meseca zbog, kako kaže, depresije, naslednik te titule će doneti borba između Vladimira Klička i Entonija Džošue.
Svetska bokserska asocijacija je danas odobrila njihovu borbu i najavila je za proleće sledeće godine. Ali, do toga postoji jedan uslov, a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << to je da Džošua u decembru pobedi Erika Molinu u Mančesteru i odbrani svoju IBF titulu.
– Sada ćemo razgovarati sa Kličkovim menadžerom Berndom Benteom i Kličkovim timom kako bismo dogovorili vreme i mesto borbe, znajući da je meč sa Erikom Molinom važniji nego ikada – rekao je Džošuin promoter Edi Hern.
The post ODOBRENA BORBA ZA FJURIJEVOG NASLEDNIKA: Kličko i Džošua u maju za WBA pojas appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.