ODLOŽEN FINALNI TURNIR KUPA U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Zbog POGIBIJE košarkaša neće biti UTAKMICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽEN FINALNI TURNIR KUPA U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Zbog POGIBIJE košarkaša neće biti UTAKMICA (FOTO)

Velika tuga.

Završni turnir košarkaškog kupa Severne Makedonije, koji je trebalo da se održi za vikend, odložen je zbog teške saobraćanje nesreće koja se dogodila na putu Skoplje-Tetovo, a u kojoj je poginuo i jedan košarkaš.

U pitanju je Jovica Trpevski, koji je bio član drugog tima ekipe Gostivar, koja je jedan od finalista završnog turnira.

U jučerašnjoj nesreći u Makedoniji poginuo je i dvadesetčetvorogodišnji košarkaš Jovica Trpevski, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << član KK Gostivar. Broj nastradalih se popeo na 15.

— Sarabande (@AnjaSimic15) February 14, 2019

Trpevski je poginio u saobraćajnoj nesreći u sredu, u kojoj je smrtno stradalo 15 putnika a više od 30 povređeno, najviše iz tog grada na zapadu zemlje.

Makedonska košarkaška federacija je saopštila da će datum održavanja završnog turnira Kupa u Đevđeliji naknadno biti određen, a pojedini mediji su javili da je taj turnir odložen za april.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.