Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 09:23

ODLAZAK U SUZAMA: DIbala "PUKAO" na oproštaju od Juventusa (VIDEO)

Teško mu je palo.

Juventus nije uspeo da dođe do pobede u poslednjem meču ove sezone na svom stadionu. Lacio je odneo bod zahvaljujući golu Sergeja Milinković-Savića u samom finišu meča, pa je na taj način pokvario oproštaje Paula Dibale i Đorđa Kjelinija od kluba.

Kjelini je susret napustio u 17. minutu uz gromoglasan aplauz, dok je Dibala svoje mesto ustupio u 78. minutu, pa iako je znatno kraći period proveo u "staroj dami" od kapitena - mnogo mu je teže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << palo da se oprosti od publike.

Paulo Dybala was moved to tears after playing his last match at the Allianz Stadium 💔 pic.twitter.com/orheJPClvQ

— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) May 16, 2022

Argentinac se gušio u suzama posle finalnog sudijskog zvižduka i zaista se ne pamti da je neko tako emotivno proživeo odlazak iz kluba, posebno ako se zna da nije ponikao u njemu...

Dibala je u Juventus stigao 2015. godine iz Palerma, pre toga je igrao za argentinski Instituto. Odigrao je 291 utakmicu i postigao 115 golova, s tim da je u poslednje dve sezone imao dosta problema s povredama.

Još nije poznato gde će nastaviti karijeru, a jedna od mogućih destinacija je Inter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.