OBRISAO JE SLIKU, ALI UZALUD: Luka Jović napravio novu GLUPOST, u Realu POLUDELI zbog Srbina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 12:00

OBRISAO JE SLIKU, ALI UZALUD: Luka Jović napravio novu GLUPOST, u Realu POLUDELI zbog Srbina (FOTO)

Iz problema u problem...

Napadač Real Madrida Luka Jović ponovo se našao na meti kritika u Španiji. Srpski fudbaler, koji je zbog povrede stopala završio sezinu, na svom Instagramu je objavio sliku sa roštilja u društvu prijatelja.

Španski list AS preneo je da je tim potezom izazvao bes u Realu u trenutku kada bi trebalo da se oporavlja. U kraljevskom klubu smatraju da je nespretno objavljivati takve slike u situaciji u kojoj je Jović.

Injured >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovic steps over the line again https://t.co/D8hBget1TC #RealMadrid #LukaJovic #Barbecue

— AS English @ 🏡 (@English_AS) June 7, 2020

Na sve to postavlja se pitanje zdravstvenih razloga, pošto u Španiji postoji protokol u vezi pandemije koronavirusa i mora da postoji rastojanje prilikom okupljanja. Ubrzo je Jović obrisao sliku, verovatno na savet nekoga iz kluba, ali nije prošlo neopaženo.

🎙️⚽️ @As_TomasRoncero, en @ellarguero, sobre Luka Jovic y su presente en el Real Madrid

🗣️ “Con todo lo que está haciendo fuera del campo, se te quitan las ganas de pedirle a Zidane que le dé una oportunidad" pic.twitter.com/rGwu755di2

— El Larguero (@ellarguero) June 8, 2020

Kada se zna da Jović nije poštovao propise izolacije u Srbiji, zbog čega je bio na udaru naših nadležnih organa, jasno je da sve više "troši kredit" u Realu.

Real je za Luku Jovića platio 60 miliona evra i očekivao je golove od srpskog napdača. Međutim, dobio je nešto sasvim drugo...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.