Jović ponovo pravi probleme, u Realu ljuti na srpskog reprezentativca

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 09:14

Jović ponovo pravi probleme, u Realu ljuti na srpskog reprezentativca

Srpski reprezentativac Luka Jović ponovo je izazvao nezadovoljstvo čelnika Real Madrida, zbog ponašanja koje krše mere socijalne distance. Jović se trenutno oporavlja od povrede pete, ali očigledno da još nije pronašao zajednički jezik sa klubom.
On je na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima se vidi kako u društvu prijatelja pravi roštilj.

Španski mediji objavili su da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u "kraljevskom klubu" nisu zadovoljni ovakvim ponašanjem jer smatraju da Jović, u situaciji u kojoj se nalazi, ne bi trebalo da se izlaže dodatnom riziku.
Podsetimo, nekadašnji igrač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta iz Frankfurta, polomio je kost pete tokom boravka u Srbiji - povreda za koju je on bio odgovoran.
U Španiji, koja je jedna od najteže pogođenih zemalja tokom pandemije koronavirusa, još su na snazi mere socijalnog distanciranja i prilikom svakog okupljanja mora da postoji određeno rastojanje.
To je jedan u nizu "prekršaja" koje je napravio reprezentativni napadač, pošto je i u Srbiji kažnjen za nepoštovanje propisane izolacije po povratku iz Madrida.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRISAO JE SLIKU, ALI UZALUD: Luka Jović napravio novu GLUPOST, u Realu POLUDELI zbog Srbina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020

Iz problema u problem....Napadač Real Madrida Luka Jović ponovo se našao na meti kritika u Španiji. Srpski fudbaler, koji je zbog povrede stopala završio sezinu, na svom Instagramu je objavio sliku sa roštilja u društvu prijatelja...Španski list AS preneo je da je tim potezom izazvao bes u Realu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.