Nije samo Jović, zbog roštiljanja na udaru i zlatni orlići! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 16:57

Nije samo Jović, zbog roštiljanja na udaru i "zlatni orlići"! (foto)

Španci "lupom" istraživali ko je sve bio na roštiljanju.

Kao što znate, Luka Jović se ponovo našao na udaru španskih medija pošto je opet prekršio mere izolacije, distance, ali i klupsku disciplinu.

Srbina španski mediji osuđuju zbog "neodgovornog" ponašanja, nakon što je na Instagramu osvanula njegova fotografija sa roštiljanja u svojoj kući u Madridu.

Televizija Kuatro je otišla korak dalje, sa Instagram profila Lukine lepše polovine, Sofije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milošević, objavila je i fotografije koje potvrđuju da su u Jovićevom društvu bili i Ivan Šaponjić i Nemanja Maksimović.

Saigrači iz omladinske reprezentacije Srbije, koja je 2015. godine osvojila SP na Novom Zelandu, sada brane boje Hetafea i Atletiko Madrida, tačnije - sugrađani su sa Lukom Jovićem.

Nije tajna da su oni u dobrim odnosima, a televizija Kuatro tvrdi da su i oni bili Lukini i Sofijini gosti u domu u Madridu, te da jasno ne poštuju mere distance usled pandemije koja je u Španiji i dalje na ozbiljnom nivou.

Podsetimo, u Španiji su malo rigorozniji nego kod nas, fudbaleri Sevilje su već bili na žestokom udaru pre dve nedelje, kada su takođe pravili zabavu u kući Banere, čime su prekršili mere izolacije.

Videćemo da li će se ovim povodom oglašavati Real, Atletiko i Hetafe, no, svi znamo, i kada nije na udaru kluba, Jović je nekako uvek meta španskih medija i zato mora da bude duplo oprezan kada su ovakve stvari u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sa Jovićem na žurci bila još dva srpska fudbalera FOTO

Izvor: B92, 08.Jun.2020

Luka Jović ponovo je na udaru španske javnosti zbog žurke i roštiljanja u njegovoj kući u Madridu...Napadača Real Madrida napali su zbog toga što je povređen i, umesto mirovanja, on se provodio sa prijateljima...Ispostavilo se da su ti prijatelji bili sunarodnici, Ivan Šaponjić i Nemanja Maksimović,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.