OBRADOVIĆ PRED REAL: Ovaj rekord naših navijača teško će neko oboriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 20:53

OBRADOVIĆ PRED REAL: Ovaj rekord naših navijača teško će neko oboriti

Trofejni trener nije bio previše pričljiv pred važnu utakmicu.

Košarkaše Partizana čeka četvrti meč u sedam dana, na papiru verovatno i najteži. Posle Olimpijakosa, Cedevita Olimpije i Barselone, u beogradsku “Arenu” stiže i najtrofejniji klub Evrolige Real Madrid.

Crno-beli bi pobedom praktično overili plasman u plej-of, ali jasno je da će timu Željka Obradovića biti vraški teško da zabeleži novi trijumf u prestižnom takmičenju.

- Sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da nije lako, ali tako je kako je... Znali smo raspored i da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana pauze, juče smo radili u nešto lakšem ritmu, danas smo probali da uradimo trening kako to obično radimo pred utakmicu – objasnio je Obradović.

Trofejni strateg je bio veoma kratak u najavi i analizi duela sa “kraljevskim klubom”.

- Pričati o Realu i svemu onome što predstavlja u evropskoj košarci je bespotrebno. I ove sezone imaju sjajan sastav. Čeka nas veoma teška utakmica, a to je prilika da probamo da damo sve od sebe i vidimo da li možemo da odigramo u nekim trenucima bolje nego što smo to radili protiv Barselone – konstatovao je Obradović.

Dotakao se i verne Partizanove publike.

- Zahvalnost do neba za sve ovo što rade ovih godina za nas. Oni su itekako važan faktor u svemu ovome što se dešava i bez njih ovo ne bi imalo nikakvog smisla. Iz utakmice u utakmicu to pokazuju i smatram da će ovo biti rekord, koji će se teško oboriti. Da za četiri utakmice bude toliko gledalaca u Areni, treba posle meča izračunati koliko ih je ukupno bilo.

Duel 32. kola Evrolige između Partizana i madridskog Reala je na programu u petak u 20.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.