O IZJAVI STIVA KERA BRUJI AMERIKA: Marej je glava zmije, ne Jokić

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 16:43

O IZJAVI STIVA KERA BRUJI AMERIKA: Marej je glava zmije, ne Jokić

Proslavljeni trener komentarisao NBA finale.

Proslavljeni trener Golden Stejt Voriorsa, Stiv Ker, prokomentarisao je trijumf Majami Hita protiv Denvera u drugom meču finalne serije NBA lige.

Stiv Ker smatra da je ključ pobede bila sjajna odbrana Džimija Batlera na šuteru Denvera Džamalu Mareju.

- Nisam pričao sa Spolstrom, ali vidim ga kako igračima na sastanku govori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 'Marej je glava zmije, ne Jokić - kaže slavni stručnjak.

Marej je na ovom meču bio ispod svog proseka u plej-ofu, ubacio je 18 poena uz šut iz igre 7/15.

- Jokić će svakako dominirati. Mislim da su u Majamiju rekli da je Marej taj koga treba zaustaviti, tako da su krenuli sa Lavom, a Batlera stavili na Mareja. Pritisnuli su ga prilično i zaista uradili sve da ga izbace iz igre - smatra Ker.

Podsetimo, Jokić je u drugom meču finalne serije bio ubedljivo najefikasniji na terenu. Upisao je 41 poen, 11 skokova i četiri asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jokić pričao Amerikancima o Srbima koji dolaze da ga gledaju: „Kad vidim toliko zastava…“

Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2023, 08:36

Zbog čudesnih partija koje pruža u plej-ofu Nikola Jokić se nedeljama unazad nalazi u žiži javnosti i njegove konferencije za medije izazivaju ogromno pažnju.. Srbin je u drugom meču finalne serije zabeležio čak 41 poen, ali to, nažalost, nije bilo dovoljno da njegov tim izbegne poraz na svom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.