Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021, 20:38

„Nula“ Redsa i Junajteda: Alison i De Hea briljirali

Derbi 19. kola engleske Premijer lige doneo je remi bez golova u duelu velikih rivala – domaćeg Liverpula i Mančester Junajteda, uprkos činjenici da je utakmica imala solidan tempo i da nije manjkalo prilika. Sjajno su branili golmani Alison Beker i David de Hea, a heroj utakmice ipak je čuvar mreže Redsa, koji je odbranio fantastične šanse Bruna Fernandeša i Pola Pogbe. Junajted je na taj način sačuvao tri boda više u odnosu na Liverpul.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

BEZ POBEDNIKA NA ENFILDU: Golmani briljirali, nula koja više odgovara gostima! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2021

Bez većih uzbuđenja na najvećem derbiju Engleske! U okviru 19. kola Premijer lige odigrana je utakmica dva najtrofejnija kluba u istoriji Engleske. Liverpul je na svom stadionu dočekao Mančester junajted, a meč je završen bez golova, 0:0. Liverpul je bio konkrentniji rival u prvom poluvremenu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.