Nuić igrao neprijavljen, BiH ostaje bez baraža!?

Izvor: Mondo, 14.Jan.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nuić igrao neprijavljen, BiH ostaje bez baraža!?

Švajcarci odmah nakon meča u Tuzli najavili žalbu EHF-u...

Foto: EHF screenshot

Bosna i Hercegovina mogla bi ostati bez plasmana u baraž za Svetsko prvenstvo, iako je kvalifikacije okončala na prvom mjestu Grupe 6!

Naime, u duelu sa Švajcarcima, koji je odlučivao o putniku u doigravanje, za BiH je nastupio Tomislav Nuić koji nije bio u službenom zapisniku susreta.

Stoga su Švajcarci odmah nakon meča u tuzlanskom "Mejdanu" najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << žalbu EHF-u, koja bi mogla dovesti do toga da "zmajevi" izgube susret za "zelenim stolom", a samim tim i ostanu bez baraža.

Kako se može videti na priloženoj fotografiji zapisnika, Nuića nema na spisku reprezentativaca, a nastupio je u tom duelu.

Izvor: Dailymotion

On je čak u trenutku dok je bio na klupi zaradio crveni karton, iako nikome nije bilo jasno zbog čega. Pretpostavlja se da su sudije uočile grešku tokom susreta, nakon čega reprezentativac BiH nije mogao da nastavi meč.

"Zmajevi" su pobedili 21:15, ali greška bi mogla skupo koštati rukometnu selekciju Bosne i Hercegovine.

Čeka se odluka EHF, a u međuvremenu se pojavila informacija da je za nepravilnosti kriv delegat utakmice i da će BiH rukometaši, ipak, igrati u baražu. Opširnije o svemu čitajte na MONDO.ba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.