Nožem na sugrađanina

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem na sugrađanina

GRADIŠKA - Muškarac iz Gradiške prijavio je policiji da ga je ispred jedne firme u ovom gradu nožem pokušao napasti sugrađanin S.D. /26/ ali ga je u tome spriječilo drugo lice, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

 Policija je nakon prijave uzela nož i izjavu od osumnjičenog.

Dežurni tužilac naložila je da protiv osumnjičenog Okružnom tužilaštvu Banjaluke bude podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi.

Srna nezvanično saznaje da je osumnjičeni Sandro Delja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prijedor: Muškarac se ubio bombom

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Dec.2014

Muškarac J.P. (63) danas se u Prijedoru ubio aktiviranjem ručne bombe, rekla je Srni portparol prijedorskog Centra javne bezbjednosti Marija Matić. Ona je navela da se samoubistvo dogodilo u 17.45 časova u Kozarskoj ulici u Prijedoru, na spomen-kompleksu Partizansko groblje. Policija nije saopštila...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.