Novopečeni reprezentativac Srbije na pragu prelaska u Milan

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 09:36

Novopečeni reprezentativac Srbije na pragu prelaska u Milan

Lazar Samardžić bi ovog leta mogao da napravi veliki iskorak u karijeri ukoliko se konrektizuju pregovori njegovog Udinezea i Milana. Kontakt već postoji.

Italijanski novinar Đanluka di Marcio piše da u Milanu vide novopečenog reprezentativca Srbije kao zamenu za Brahima Dijaza koji je završio sa pozajmicom i vratio se u Real Madrid.

Samardžić je tip igrača čije se karakteristike idealno uklapaju u sistem Stefana Piolija 4-2-3-1.

"Rosoneri" planiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko pojačanja u vezi ovog leta posle odlazaka Dijaza i Tonalija, a Samardžić je jedno od rešenja za upražnjena mesta na sredini terena.

U minuloj sezoni fudbaler koji je tek nedavno prelomio i odlučio da obuče dres reprezentacije Srbije, odigrao je respektabilnih 37 utakmica, doduše nije sve počeo kao starter, uz solidan učinak od 5 golova i 4 asistencije.

U sistemu trenera Udinezea Andree Sotila 3-5-1-2 igrao je po desnoj strani, u vezi, ali je pet puta, primetili su Italijani, igrao i kao drugi napadač iza špica.

Prema saznanjima italijanskih medija čelnici Milana su kontaktirali klub iz Udina kako bi pokrenuli pregovore i narednih dana bi situacija trebalo da bude jasnija u vezi ovog transfera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.