Izvor: RTS, 06.Mar.2022, 18:41

Novi Beograda ubedljivi protiv Mornara, Zvezda bolja od Budbe

Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivom pobedom protiv Mornara iz Splita 19:7 (4:0,4:4,7:3,4:0) završili su nastup na trećem turniru Regionalne lige, koji je održan u Zagrebu. Zvezda nadigrala Budvu sa 12:7.
Izabranici Igora Milanovića upisali su tri pobede u Zagrebu i sa skorom od 10 trijumfa, jednog remija i poraza, prva su su ekipa na tabeli Regionalne lige i biće domaćin završnog turnira u aprilu.

Novobeograđani su ubedljivu pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv autsajdera najavili već posle 4:0 u prvoj deonici, a nakon čega su samo rutinski odradili posao za novi trijumf.
U pobedničkom timu po tri gola postigli su Draško Gogov, Viktor Rašović, Duško Pijetlović i Strahinja Rašović, a u ekipi Mornara Marin Vrdoljak je zabeležio tri pogotka.
Na završni turnir Regionalne lige plasirali su se još Jug, Jadran i Radnički iz Kragujevca, a nakon utakmica Dubrovčana i Kragujevčana biće poznato kako će izgledati polufinalni parovi.
Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Budvu 12:7 (3:2, 3:0.4:3, 2:2) u poslednjem meču trećeg turnira Regionalne lige.
Izabranici Dejana Savića na turniru u Zagrebu ostvarili su dve pobede i jedan poraz i sa skorom od sedam pobeda i pet poraza završili su na šetom mestu na tabeli regionalnog takmičenja.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ivan Basara sa tri gola, dok je u ekipi Budve najbolji bilo Nikola IVanović sa dva gola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.