Novak protiv Hačanova za titulu u Parizu

Izvor: RTS, 04.Nov.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Hačanova za titulu u Parizu

Najbolji teniser Srbije, a od ponedeljka i celog sveta Novak Đoković od 15.00 časova igra finale Mastersa u Parizu protiv Rusa Karena Hačanova. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, putem lajv strima na RTS Planeti a lajv-blog na našem portalu.
Biće to drugi duel srpskog i ruskog tenisera, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Novak prvi međusobni okršaj dobio ove godine na Vimbldonu sa maksimlanih 3:0 u setovima (6:4, 6:2 i 6:2).

Hačanov, trenutno 18. igrač na ATP listi, imao je odličnu nedelju u glavnom gradu Francuske i redom dobijao Krajinovića, Ebdena, Iznera, Zvereva i u polufinalu Dominika Tima.
Ipak, u finalu će mu protivnik biti najteži mogući, novi-stari broj jedan svetskog tenisa i čovek koji je u seriji od 22 trijumfa – Novak Đoković.
Srpski as je u fenomenalnom meču u posle tri seta i tri sata bio bolji od Federera i želi da novim trofejom obeleži povratak na prvo mesto na svetu (Đoković će od ponedeljka biti i zvanično broj jedan bez obzira na ishod finala).
Direktan prenos ovog duela iz pariske dvorane "Bersi" možete pratiti na Prvom proogramu RTS-a od 15 časova, lajv strim je na RTS Planeti, a lajv-blog na našem Internet portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković danas protiv Hačanova za titulu u Parizu

Izvor: Danas, 04.Nov.2018

Najbolji teniser Srbije, a od ponedeljka i prvi na listi Novak Đoković danas od 15 časova igra finale Mastersa u Parizu protiv Rusa Karena Hačanova, koji je trenutno 18. igrač na ATP listi. Članak Đoković danas protiv Hačanova za titulu u Parizu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

HAČANOV I UMOR JAČI OD NOVAKA: Đoković poražen u finalu Mastersa u Parizu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Nov.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije osvojio je 33. Masters trofej, pošto je u finalu turnira u Parizu posle velike borbe i poražen od Rusa Karena Hačanova 5:7, 4:6, čime je prekinuta serija prvog igrača sveta od 22 uzastopne pobede.

Nastavak na Kurir...

Novak: Zaslužio si; Karen: Ti si inspiracija, istinski šampion VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2018

Novak Đoković, od ponedeljka prvi teniser sveta, čestitao je Karenu Hačanovu na tituli u Parizu i zahvalio se publici na podršci..."Hvala publici tokom ove sedmice. Čestitke Hačanovu na ovom meču. Zaslužio je trofej i želim mu sve najbolje u budućnosti. Hvala organizatzorima, turnir ima veliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.