Novak igra za 28. uzastopno GS četvrtfinale

Izvor: Press, 30.Maj.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak igra za 28. uzastopno GS četvrtfinale

Deveti dan Rolan Garosa donosi preostale mečeve osmine finala, pa će na teren i prvi igrač sveta Novak Đoković.
Foto:B92.net
Njegov rival u četvrtom kolu je Roberto Bautista Agut, a meč je postavljen na centralni teren, drugi je po redu i trebalo bi da počne oko 14 časova.
Đoković pokušava da stigne do 28. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uzastopnog četvrtfinala na Gren slem turnirima, a bolji niz četvrtfinala imao je samo Rodžer Federer u periodu od 2004. do 2013. godine (36). 
Osim Đokovića, od srpkih igrača će na teren i mladi Miomir Kecmanović koji se u drugom kolu juniorskog turnira sastaje sa Rikardom Balzeranijem. 

Rolan Garos, deveti dan (početak u 11h): 

"Filip Šatrije": 
David Gofan – Ernests Gulbis
Novak Đoković – Roberto Bautista Agut
Serena Vilijams – Jelina Svitolina
Venus Vilijams – Timea Bačinski 

"Suzan Lenglen": 
Marsel Granoljers – Dominik Tim
David Ferer – Tomaš Berdih
Karla Suares Navaro – Julija Putinceva
Kiki Bertens – Medison Kiz
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novakov protivnik bez pobede nad igračima iz "velike četvorke"

Izvor: RTS, 30.Maj.2016

Svaki šampion opstaje na vrhu zahvaljujući postojanosti igre i rezultata. Svetski broj jedan Novak Đoković je savršen primer. Na stadionu "Filip Šatrije" boriće se za 28. uzastopno četvrtfinale grend slema, a protivnik je Roberto Bautista Agut, koji je u dosadašnjoj karijeri bez pobede...

Nastavak na RTS...

Đoković: Nema Nadala i Conge? Samo Bautista

Izvor: Press, 30.Maj.2016

Rafael Nadal i Žo-Vilfred Conga povukli su se sa Rolan Garosa zbog povreda, što je na papiru otvorilo put do finala Novaku Đokoviću. . Foto:B92.net. Međutim, prvi teniser sveta ne želi da upada u zamku i da razmišlja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.