Novak: Duda je profesor i kao otac svim sportistima

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Duda je profesor i kao otac svim sportistima

Legenda ispratila legendu u penziju. Najbolji srpski sportista svih vremena Novak Đoković bio je ui Pireju na oproštajnoj utakmici Dušana Dude Ivkovića. Naš teniser je u superlativima pričao o trofejsnom stručnjaku.

- Čast mi je što sam pozvan na ovu utakmicu. Duda Ivković je profesor i kao otac svima nama u sportu, u Srbiji, Grčkoj. Nikada nisam igrao košarku, ali sam veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ljubitelj košarke i svakako veliki fan Ivkovića i onoga što je uradio za našu košarku u Srbiji, ali i za sport širom sveta. Hvala svima i hvala Olimpijakosu na ovom divnom iskustvu - rekao je Đoković.

#VestiUživo Susret dve legende u Pireju - Novak Đoković i Dušan Ivković pic.twitter.com/yaGeS7AcFT— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 20. септембар 2017.

.@DjokerNole : "Dusan Ivkovic is a father to all of us in sports" pic.twitter.com/JTwFaH20mx
Pogledaj vesti o: Penzija,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nole progovorio grčki i oduševio publiku u Pireju

Izvor: RTS, 20.Sep.2017

. Najbolji srpski teniser Novak Đoković svojim prisustvom uveličao je oproštajnu utakmicu legendarnog srpskog trenera Dušana Dude Ivkovića u Pireju, a tom prilikom prikazao i solidno znanje grčkog jezika.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.