Nojer: Madrid budi lepe uspomene

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer: Madrid budi lepe uspomene

Golman Bajerna Manuel Nojer izjavio je da ga raduje što će Bavarci u polufinalu Lige šampiona igrati sa Real Madridom i da jedva čeka utakmicu u Madridu.

"Imam mnoge pozitivne uspomene kada pomislim na Santjago Bernabeu, bilo je sjajno pobediti u pre dve godine tamo na penale", seća se Nojer.

Ova dva rivala igrala su polufinale Lige šampiona i 2012. godine, kada su oba tima na svom terenu pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatom 2:1, ali je Bajern pobedio posle odbrana Nojera u penal seriji koja se završila rezultatom 3:1 za Bavarce.

Nojer se osvrnuo i na činjenicu da se prve utakmice polufinala Lige šampiona igraju u Madridu, dok Bajern gostuje Realu Atletiko Madrid dočekuje Čelsi.

Zanima me kakva će biti atmosfera u Madridu jer će i Real i Atletiko prve utakmice polufinala igrati u kod kuće. Navijači sva četiri kluba koja su u polufinalu biće u utorak i sredu u gradu, sigurno će to biti jedna velika žurka“, rekao je Nojer.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nojer: Madrid budi lepe uspomene

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Golman Bajerna Manuel Nojer izjavio je da ga raduje što će Bavarci u polufinalu Lige šampiona igrati sa Real Madridom i da jedva čeka utakmicu u Madridu..."Imam mnoge pozitivne uspomene kada pomislim na Santjago Bernabeu, bilo je sjajno pobediti u pre dve godine tamo na penale", seća se Nojer...Ova...

Nastavak na B92...

Mihtarijan - Neće protiv Reala, ali zato hoće protiv Bajerna!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2014

Jermenski internacionalac bio je na meti kritika nakon utakmice Lige šampiona sa Real Madridom, ali je svega par dana nakon toga pokazao da je to bio samo loš dan, pošto je savladao Manuela Nojera, golmana Bajerna.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.