Lam: Sa Realom finale pre finala

Izvor: B92, 11.Apr.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lam: Sa Realom finale pre finala

Kapiten minhenskog Bajerna Filip Lam rekao je dda je duel sa madridskim Realom u Ligi šampiona finale pre finala.

"Reč je o dva vrhunska tima. Ovaj duel je dostojan finala. Mislim da su šanse podjednake za prolaz dalje. Cilj nam je naravno da prođemo dalje i uradićemo sve da tako i bude", rekao je Lam za klupski sajt.

Golman Manuel Nojer je pre dve godine, takođe u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige šampiona, na stadionu u Madridu odbranio penale Kristijanu Ronaldu i Kaki i otvorio Bajernu put ka finalu.

"Radujem se što ću ponovo igrati na Bernabeu. Nosim lepe uspomene sa tog stadiona, dobro se sećam meča od pre dve godine. Pri tom, biće prava fudbalska atmosfera u gradu jer i gradski rival Atletiko dan ranije igra polufinale protiv Čelsija", naveo je Nojer.

Reprezentativac Španije Havi Martines izjavio je da je Bajern na žrebu u sedištu dobio najtežeg protivnika.

"Biće nam veoma teško, ali verujem u ovu ekipu. Dok sam igrao za Bilbao često sam gubio od Reala u Primeri, ali nadam se da će sada u dresu Bajerna biti drugačije", poručio je Martines.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lam: Finale pre finala; Nojer: Bernabeu u lepom sećanju

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Apr.2014

Kapiten minhenskog Bajerna Filip Lam rekao je da je duel sa madridskim Realom u Ligi šampiona finale pre finala, dok je golman Manuel Nojer istakao da se raduje povratku na Santjago Bernabeu za koji ga vežu lepe uspomene.. (FOTO: AP). - Radi se o dva vrhunska tima. Ovaj duel je dostojan finala. Mislim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.