Njega smo čekali, opet totalna ludnica! Lako je Đuki da daje golove pored ovakvog komentatora! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega smo čekali, opet ''totalna ludnica''! Lako je ''Đuki'' da daje golove pored ovakvog komentatora! (video)

Svaku utakmicu, svaki gol taj čovek doživljava kao nešto najlepše na svetu, uživanje je gledati Đurđevićeve golove uz njegove komentare.

Već smo i navikli iz meča u meč Sportinga iz Hihona u poslednjih mesec dana - Uroš Đurđević rešeta mreže, a tamošnji TV komentator oduševljava svojim reakcijama posle pogodaka srpskog napadača.

Preneli smo ranije večeras, Đurđević je bio dvostruki strelac u pobedi na gostovanju Ekstremaduri (3:0), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogađao je u 88. minutu, pa u nadoknadi vremena kada je postavio konačan rezultat i bacio komentatora u trans.

OVDE možete da pogledate prvi večerašnji Đurđevićev gol i urnebesni komentar, a OVDE kada je posle drugog pogotka komentator počeo da uzvikuje ''Đuka, Đuka, Đuka...''

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.