Nindža se vraća u Milano, hoće li se zadržavati?!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 15:07

"Nindža" se vraća u Milano, hoće li se zadržavati?!

Ima i dve ponude na stolu.

Kako prenose italijanski mediji, Rađa Naingolan će se po okončanju sezone 2019/20 vratiti u svoj matični klub, milanski Inter.

Konte je otpisao Belgijanca minulog leta, poslat je nakon samo godinu dana provedenih u klubu na pozajmicu u Kaljari, odlično je zaigrao za klub sa Sardinije, pa su se pojavile i spekulacije da bi mogao da dobije novu šansu na "Meaci".

On će se svakako vratiti u klub, ali je malo verovatno da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadržavati, trenutno ima i dve ponude na stolu.

Naime, Roma bi da ga vrati u svoje redove, a konkurenciju će imati u Atalanti.

Popularni "Nindža" je najbolji fudbal u karijeri igrao upravo na "Olimpiku", ali je pitanje koliko je povratak u Rim realnost, kako iskusni vezista trenutno zarađuje 4,5 miliona evra u Milanu, dok "Vučica" maksimalno može da mu ponudi tri miliona po sezoni.

Ista situacija je i u Bergamu, Atalanta neće plaćati igrače preko tri miliona evra, trenutno je u klubu najplaćeniji kapiten Papu Gomez, koji zarađuje dva miliona evra godišnje, preko toga ima i bonuse.

Jedina mogućnost je da Atalanta put Milana pošalje Robina Gosensa ili Timotija Kastanja, koji su interesantni "Neroazurima", ali u tom slučaju Inter morao da plaća veliki deo Naingolanove plate.

Čini se da je za sada samo jedno sigurno, Rađa Naingolan će se po isteku pozajmice vratiti u Milano.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.