Zidan napušta Real po isteku ugovora

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 17:36

Zidan napušta Real po isteku ugovora

Više nema dileme.

Kako prenose španski mediji, mladi golman madridskog Reala Luka Zidan napustiće klub po isteku saradnje ovog leta.

On je trenutno na pozajmici u Rasing Santanderu, dok se sezona ne završi, a nakon 16 provedenih godina u "kraljevskom" rešen je da se vrati u domovinu.

Sin trenera "Los Blankosa" je u dva navrata stao među stative kluba sa "Santijago Bernabeua" i tako ostvario dečački san, ali minule sezone nije uspeo da se dogovori sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravom kluba oko produžetka saradnje.

Mogao bi Luka Zidan da dobije sjajnu priliku u Francuskoj, kako je za njegove usluge zainteresovan Monpelje.

Prvi golman ovog kluba ove sezone bio je Heronimo Rulji, ali njemu ističe pozajmica i vratiće se u Real Sosijedad po svemu sudeći, pa bi Zidan mogao da dobije šansu naredne sezone kao prvi čuvar mreže Monpeljea, ispred mladih Dimitrija Bertoa i Matisa Karvalja.

On je ove sezone branio u 27 navrata za ekipu Rasing Santandera, u šest navrata je sačuvao mreže, a najveći uspeh u karijeri mu je najverovatnije bilo osvajanje Evropskog prvenstva sa kadetskom reprezentacijom Francuske, kada je bio golman sa najmanje primljenih golova na završnom turniru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Nindža" se vraća u Milano, hoće li se zadržavati?!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 15:07

Ima i dve ponude na stolu...Kako prenose italijanski mediji, Rađa Naingolan će se po okončanju sezone 2019/20 vratiti u svoj matični klub, milanski Inter...Konte je otpisao Belgijanca minulog leta, poslat je nakon samo godinu dana provedenih u klubu na pozajmicu u Kaljari, odlično je zaigrao za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.