KNEŽEVI BACILI OKO NA POJAČANJE IZ ŠPANIJE: Kraljević na meti Monaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 17:44

KNEŽEVI BACILI OKO NA POJAČANJE IZ ŠPANIJE: Kraljević na meti Monaka (FOTO)

Spremni da ponude 40 miliona evra.

Prvenstvo u Francuskoj je prekinuto i neće se nastavljati, pa su se klubovi okrenuli formiranju timova za narednu sezonu, a među njima je i Monako koji bi prvo pojačanje mogao da obezbedi u Španiji.

Velika želja Kneževa je štoper Real Sosijedada Dijego Ljorente koji je u klub iz San Sebastijana stigao pre tri godina za šest miliona evra i to iz Real Madrida, a svojim dobrim igrama privukao je pažnju mnogih klubova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
AS Monaco have made a bid of 40 million euros for 26 year old Spanish Central Defence Diego Llorente from Real Sociedad.Llorente Release clause is 50 million euros and its is demanded by Monaco Coach Robert Moreno.

(@mundodeportivo ) pic.twitter.com/8uQmUWeSiQ

— ASMonaco 🇲🇨🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 (@ASMonacoEnglish) June 3, 2020

Monako je u januaru hteo da kupi Ljorentea i ponudio 25 miliona evra, ali je to odbijeno, pa su Kneževi sada spremni da ponude 45 miliona evra i favoriti su za njegov potpis jer ih trenira bivši selektor Španije Robert Moreno koji je Ljorenteo i zvao u nacionalnu selekciju dok je bio selektor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.