Izvor: RTS, 04.Avg.2021, 18:04

Nina Stojanović i Novak Đoković se oglasili povodom nastupa na OI

Srpski teniseri Nina Stojanović i Novak Đoković oglasili su se povodom eliminacije sa Olimpijskih igara. Stojanovićeva je zajedno sa Đokovićem izborila borbu za treće mesto u miks dublu, na kojoj srpski par ipak nije nastupao.
Nina Stojanović je na društvenoj mreži Instagram podelila zanimljive fotografije na kojima je sa Novakom Đokovićem nekad i sad.

"Nekad i sad. Samo ja znam osećaj sa kojim sam se susrela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << onda kada sam saznala da neću imati šansu da igram najbitniji meč u karijeri u borbi za medalju na Olimpijskim igrama. Takođe, prepoznajem koliko me je ovaj doživljaj ispunio najdubljim mogućim emocijama i koliko mi je sreće doneo. Želim da izrazim da sam zahvalna za vreme provedeno tamo, zajedno sa najboljim sportistima na svetu. Bila je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koju ste mi pružili tokom ovog perioda", napisala je srpska teniserka.
O tome kakav je osećaj bilo igrati za reprezentaciju Srbije, na društvenim mrežama pisao je i Novak Đoković.
"Bila je prava privilegija predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Hvala Tokiju i svima koji su pomogli da se okupimo i napravimo magiju od sporta. U svom srcu znam da sam dao sve što sam imao da bih se borio za medalju i radujem se što ću se vratiti još jači", napisao je Đoković.

Najbolji svetski teniser poželeo je sreću kolegama iz reprezentacije. 
"Bilo je ovo neverovatno iskustvo, koje nikada neću zaboraviti. Srećno svim srpskim sportistima koji se bore za medalju", zaključio je Novak.  
Nina Stojanović i Novak Đoković poraženi su u polufinalu miks dubla na Olimpijskim igrama, nakon čega nisu nastupali u borbi za bronzanu medalju, zbog fizičke i mentalne iscrpljenosti najboljeg tenisera sveta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.