PRVI PUT OD NOVAKOVE POVREDE! Ogalasila se Nina Stojanović: Samo ja znam kako sam se osećala

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021, 17:12

PRVI PUT OD NOVAKOVE POVREDE! Ogalasila se Nina Stojanović: Samo ja znam kako sam se osećala

Srpska teniserka Nina Stojanović nastupala je na Olimpijskim igrama u Tokiju zajedno sa Novakom Đokovićem u konkurenciji mešovitih parova, ali se srpski dubl nisu borili za bronzanu medalju jer Đoković nije mogao da nastupi u meču za treće mesto.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Japan,   Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina Stojanović se oglasila prvi put nakon Noletovog odustajanja na OI

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021

Nina Stojanović je sa Novakom Đokovićem došla do borbe za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, ali nije izašla na teren da pokuša i da je osvoji, jer Nole nije bio u stanju da se bori nakon poraza u singl meču.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ODLIČAN POVRATAK U PROŠLOST! Novak emotivan posle objave Nine Stojanović

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021

Nina Stojanović i Novak Đoković nisu se zbog umora najboljeg tenisera sveta borili za bornzanu medalju u miks dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali su se nekoliko dana kasnije oboje još jednom oglasili.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.