Nikolić pred derbi: Niko od igrača neće gubiti glavu, neće biti nikakvih seča (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić pred derbi: Niko od igrača neće gubiti glavu, neće biti nikakvih seča (VIDEO)

Trener Partizana Marko Nikolić pred derbi 11. kola Superlige kaže da njegove izabranike čeka težak posao protiv Vojvodine, kao i da taj susret neće ništa odlučiti. Obe ekipe imaju po 25 bodova i dele prvo mesto na prvenstvenoj tabeli.

- Partizan nije favorit, jer u derbiju nema favorita. Čeka nas težak posao, jer ni tradicija minulih sezona nije na strani Partizana. Moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo stigli do pobede - rekao je Nikolić, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Beta.

- Eventualna pobeda ili poraz, ne bi odlučili apsolutno ni o čemu. Neozbiljno je donositi zaključke posle 11 utakmica i ja to neću dozvoliti.

On je dodao da je Vojvodina iskusan tim, za poštovanje sa fenomenalnim početkom sezone i fascinantnim brojem bodova. Crno-beli su u lošoj formi, pošto su u poslednja dva superligaška duela osvojili samo bod, dok su u Ligi Evropa ubedljivo izgubili od Bešiktaša u prošlom kolu.

- Niko od igrača neće gubiti glavu, neće biti nikakvih seča. Trener će uvek stati ispred fudbalera, oni su odgovorni meni, a ja svim ostalima. Takva je postavka.

Prema njegovim rečima, pobeda nad Vojvodinom donela bi stabilnost. Nikolić neće moći da računa na Nemanju Kojića, koji nije trenirao još od "večitog" derbija, kao i na od ranije povređene Darka Brašanca, Miroslava Vulićevića i Miloša Ostojića.

- Ovi igrači koji su u Partizanu su trenutno najbolji, ja druge nemam. Ima kvaliteta i problema koji nas prate. Imam poverenja u igrače i oni će izneti teren do kraja jesenjeg dela.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igraće se u nedelju od 19.00.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Nikolić: Neće biti nikakvih seča

Izvor: Beta Video, 31.Okt.2014

BEOGRAD - ``Niko od igrača neće gubiti glavu, neće biti nikakvih seča. Trener će uvek stati ispred fudbalera, oni su odgovorni meni, a ja svim stalima. Takva je postavka``, kazao je trener Partizana Marko Nikolić (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.