NIKOLIĆ: Nadam se da će razgovor sa igračima doneti rezultat, sa Vošom derbi jeseni!

Izvor: HotSport.rs, 31.Okt.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: Nadam se da će razgovor sa igračima doneti rezultat, sa Vošom derbi jeseni!

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegove fudbalere čeka težak posao protiv Vojvodine, kao i da taj susret neće ništa odlučiti. 
FOTO: STARSPORT

Crno-beli u nedelju od 19 časova dočekuju Vojvodinu u okviru 11. kola Jelen Superlige i to će biti duel za prvo mesto na tabeli, pošto ga dva kluba trenutno dele sa po 25 bodova.
- Očekuje nas derbi jesenjeg dela prvenstva pošto se sastaju dve prvoplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekipe na tabeli. Nasuprot uvaženom mišljenju da se radi o mladoj ekipi, moram priznati da Novosađani imaju iskusan tim. Ako pogledate da one u timu imaju iskusne igrače poput Nina Pekarića, Lazara Veselinovića, Envera Alivodića… plus još nekolicinu talentovanih igrača. Radi se o ozbiljnom protivniku koji zaslužuje svaki respekt, naročito jer je Partizanu proteklih godina znao da napravi problem – izjavio je Nikolić na konferenciji za medije.
Nikolić je tokom nedelje održao razgovor sa igračima usled loše forme u kojoj se ekipa nalazi i najavio je bolje dane.
- Imali smo razgovor sa igračima, trajao je sat i po vremena, pričali smo o lošoj formi, a videćemo da li će dati rezultate. Činjenice je da nam je sreća okrenula leđa u poslednje vreme, ali ako ćemo iskreno ona i treba da se zasluži, a mi je nismo zaslužili trenutnim zalaganjem. Pobeda nad Vojvodinom bi nam donela neophodnu stabilnost. Svaka utakmica je teška, a ako je neko mislio da možemo da pobedimo 15 u nizu, onda se grdno prevario, jer je izuzetno ozbiljno shvatam svoj posao i našu ligu – istakao je Nikolić.
Na pitanje da li je napadač Petar Škuletić pročitan od strane protivničkih odbrana, Nikolić je odgovorio odrično.
- Da su pročitali Škuletića, on ne bi ni ulazio u šanse, tako da se ne slažem sa tim stavom. Trenutno je u padu forme, ali to je prirodno, dešava se napadačima. On je do sada rešio toliko utakmica i smatram da zaslužuje našu podršku, prvenstveno mene kao trenera – rekao je Nikolić koji se za kraj osvrnuo na rotacije u ekipi i izostanke Volkova i Grbića na poslednjem meču.
- Svaki igrač koji igra u Partizanu je za mene najbolji. To su sve kvalitetni igrači, ali nije lako kada igrate na nekoliko frontova, onda dolazi do psihičkog i fizičkog umora, tako da sam prinuđen da rotiram igrače – zaključio je Marko Nikolić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nismo favoriti protiv Vojvodine

Izvor: Press, 31.Okt.2014

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da crno-beli u predstojećem duelu sa Vojvodinom nisu favoriti, iz jednostavnog razloga što u derbijima nema favorita. . "Vojvodina je tim za poštovanje, sjajno su...

Nastavak na Press...

MARIĆ NAJAVIO OFANZIVU U HUMSKOJ: Nadigravaćemo se sa Partizanom!

Izvor: HotSport.rs, 31.Okt.2014

Trener Vojvodine Zoran Marić rekao je da je predstojeći duel sa Partizanom u Humskoj, bez dileme, derbi jeseni u kojem će se sastati dva najbolja tima u Srbiji.  . FOTO: STARSPORT.. Partizan i Vojvodina dele prvo mesto na tabeli sa 25 bodova i duel u nedelju od 19 sati mogao bi da odredi jesenjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Andrić: Da u Laktašima budemo još bolji, biće teško protiv Igokee

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da očekuje da će crno-beli u predstojećem meču protiv Igokee igrati bolje nego u prethodnim mečevima i da će zabeležiti pobedu..."Očekuje nas težak protivnik koji igra sve bolje. Prikazao je kvalitetne partije u prethodnim utakmicama. Mi želimo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.