Nije izdržao, Murinjo progovorio o Solskjeru! Lisica i kiselo grožđe?

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije izdržao, Murinjo progovorio o Solskjeru! Lisica i kiselo grožđe?

Priču o Fulamu iskoristio i da iznese svoj stav koji je naravno baš u stilu "Posebnog".

Murinjo je govorio o odlasku Ranijerija iz Fulama, ali je naravno iskoristio "šlagvort" za svoj stav o onome što se dešava sa bivšim klubom.

"Može li Fulam da nađe boljeg trenera od Ranijerija? Nikako, to je nemoguće, ali bi dolazak Skota Parkera na kratke staze mogao da donese nešto pozitivno", tvrdi Murinjo.

On najbolje zna.



"Vidite, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << recimo moj bivši klub, sa Solskjerom su se stvari pokrenule, ali ja ne everujem u dugoročne rezultate takvih promena
", indikuje Murinjo situaciju, verujući da će Solskjer imati problema čim postane stalni trener.

"Na duge staze to nije rešenje", ponavlja Murinjo, čiji je naslednik dobio 13 od 16 mečeva i vratio klub u trku za Ligu šampiona od kada je seo na klupu.

Solskjerov jedini neuspeh, ako se tako može nazvati je poraz od PSŽ u Ligi šampiona, ali treba biti realan, Parižani su mnogo jača ekipa, "Đavoli" će probati sve ne bi li napravili čudo u revanšu u Parizu, ali su na pragu eliminacije.

Što se lige tiče, četvrti su, imaju bod više od Arsenala, dva u odnosu na Čelsi koji istina ima utakmicu manje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.