Neverovatno, Boka-River na poseban način i za one sa slabim srcem!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno, Boka-River na poseban način i za one sa slabim srcem!

"Superklasiko" je na programu, spremite se!

Boka Juniors sutra od 21 čas u prvoj utakmici finala Kopa Libertadores dočekuje River Platu, biće to finale koje će gledati čitav svet najpre zbog velikog rivaliteta koji vlada između ove dve ekipe.

"Superklasiko" će biti prenošen na velikom broju televizija širom sveta, a po prvi put su Argentinci uveli i jedan zanimljivi način komentarisanja.

Naime, specijalno za srčane bolesnike organizovan je radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenos utakmice koji će prenositi komentatori u mirnom tonu i bez velike galame kako ne bi izazvali neželjeno. Čak će tokom prenosa komentatori davati kardiološke savete.

Nije to sve, u pozadini će se čuti i opuštajuća muzika.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA, (subota, 10. novembar): Subota velikih utakmica, od Klasikera do Superklasika

Izvor: MozzartSport.com, 10.Nov.2018, 09:05

6452: BOKA JUN. - RIVER PLEJT, 21.00 (Kopa Libertadores, finale) Najveći rivali, u najvećem derbiju sveta. Tako se opisuje ovaj meč u kome će pobeda značiti neopisivu slavu za jači, ili makar srećniji sastav. Boka je razume se favorit, jer igra se na Bombonjeri, ali ne samo zbog toga, nego i zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.