Neuspeli eksperiment, Englezi vraćaju normalan prelazni rok?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeli eksperiment, Englezi vraćaju "normalan" prelazni rok?

Pre dve godine su glasali za nove ideje, ovo leto ih je demantovalo.

Klubovi sa Ostrva su pre dve sezone izglasali predlog da se transfer pijaca završi dan pred početak nove sezone Premijer lige. Ovu ideju su podržali velikani poput Liverpula, ali sada su ipak rešili da pruže podršku povratku starom trajanju prelaznog roka.

Dvanaestog septembra se održava sastanak čelnika klubova Premijer lige, Junajted i Siti sa Liverpulom će najverovatniji podržati ideju povratka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << psolovanja na staro. Najveća mana letnje pijace u Engleskoj jeste da se kod ostalih klubova lige petice prelazni rok završava krajem avgusta.

Ovo daje mogućnost ostalim evropskim velikanima da kupuju igrače iz Engleske, što bi klubove sa Ostrva dovelo u nezgodnu poziciju pošto su onemogućeni da dovedu zamene.

Takve slučajeve smo imali ove godine u Junajtedu, Metro veruje da će Ed Vudvord navesti primere Lukakua i Sančeza koji su pojačali Inter pred sam kraj prelaznog roka. Da bi se vratilo na staro, to jest da i premijerligaši mogu da kupuju do 1. septembra, mora da glasa većina klubova to jest jedanaest od dvadeset klubova u ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.