Neuspeli eksperiment, Englezi vraćaju "normalan" prelazni rok?

Autor: Stefan Matić
utorak 03.09.2019.
23:49
Izvor: Sportske.net

Pre dve godine su glasali za nove ideje, ovo leto ih je demantovalo.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Klubovi sa Ostrva su pre dve sezone izglasali predlog da se transfer pijaca završi dan pred početak nove sezone Premijer lige. Ovu ideju su podržali velikani poput Liverpula, ali sada su ipak rešili da pruže podršku povratku starom trajanju prelaznog roka.

Dvanaestog septembra se održava sastanak čelnika klubova Premijer lige, Junajted i Siti sa Liverpulom će najverovatniji podržati ideju povratka psolovanja na staro. Najveća mana letnje pijace u Engleskoj jeste da se kod ostalih klubova lige petice prelazni rok završava krajem avgusta.

Ovo daje mogućnost ostalim evropskim velikanima da kupuju igrače iz Engleske, što bi klubove sa Ostrva dovelo u nezgodnu poziciju pošto su onemogućeni da dovedu zamene.

Takve slučajeve smo imali ove godine u Junajtedu, Metro veruje da će Ed Vudvord navesti primere Lukakua i Sančeza koji su pojačali Inter pred sam kraj prelaznog roka. Da bi se vratilo na staro, to jest da i premijerligaši mogu da kupuju do 1. septembra, mora da glasa većina klubova to jest jedanaest od dvadeset klubova u ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Sunday, 08.09.2019
13:27

Kako bi dobro bilo da taj prelazni rok taje od prvog Juna do prvog Avgusta u svim evropskim ligama, a ne da se pišu gluposti i špekulacije svako malo o kojekakvim Gejmarima i Pogbama

avatar
dzaus81
Wednesday, 04.09.2019
07:24

Šta reći osim -Englezi. Retardi...

avatar
_mladen_
Wednesday, 04.09.2019
23:02

Bas suprotno, njihova ideja je odlicna ako se sve ostale lige pridzavaju istog dogovora. Lepo napravis ekipu pre pocetka sezone, a ne pocela sezona a i dalje se prica o transferima. Tako da...

avatar
_mladen_
Saturday, 07.09.2019
14:32

U kakvoj si ti zabludi, ali ajde neka te. xD

avatar
RaZZoR (6x)
Friday, 06.09.2019
01:29

a nema tu pomaka buraz, bolje da nisu nikako ovo ubacivali u nova pravila,eto zavrsen ljetni prelazni rok, 4 to kolo a vec naprimjer Liverpul dovodi novog golamana, Brunu i jos neke igrace, sto se tice medija toga ce uvijek bit...A slazem se za to slaganje momcadi do prije pocetka sezone.

avatar
dzaus81
Thursday, 05.09.2019
12:53

pa ako se ostale lige ili bar 4 najjače pridržavaju istog dogovora. . . ?! I ko se pridržava -samo oni. Oni i dalje sebe i svoje ostrvo doživljavaju kao neprikosnovene vladare Svijeta i očekuju da bi se sve na svijetu trebalo pokloniti pred njima -retardi. Dinosaurusi 21. vijeka. . .

avatar
Wednesday, 04.09.2019
01:33