Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2021, 10:55

Neško je ogorčen: Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija

„Mnogo toga mi je jasno“, kaže trener Mladosti

Slabo je Mladost počela drugi deo prvenstva, u dva kola osvojila je samo bod i to u subotu golom u poslednjem minutu kod kuće protiv Radnika (2:2).

Iako su gosti bili bolji tim u većem delu meča, dobili opravdan penal i tražili još dva, u taboru Mladosti su ljuti na sudiju Živkovića. Trener Lučanaca Nenad Milovanović smatra da je delilav pravde delio nepravdu.

Zaista ne mogu, a i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << želim da ostanem nem na ovoliku nepravdu, jer sve ovo postaje besmisleno. Pritom, nisam ličan ni prema Savezu, a ni prema Zajednici. Malo je čudno da se ovakva utakmica poveri sudijskoj trojci na čelu sa glavnim arbitrom iz Niša“, pričao je Milovanović, a prenosi Žurnal.

Imao je trener Mladosti i konkretne zamerke na rad sudije Živkovića.

Dosuđeno je 30 faulova u korist Radnika, a duplo manje za Mladost. Da ne govorom o sijaset prekršaja koji su se morali sankcionisati. Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija. Razočaran sam, a dobro je znano koliko sam dugo u našem fudbalu. Mnogo toga mi je jasno“.

Šef struke kluba iz Lučana smatra i da bi vanredno kolo, zakazano za sredinu sledeće nedelje, trebalo odložiti.

Apelovao bih na nadležne da razmotre mogućnost odlaganja vanrednog kola, jer su ovo više nego teški uslovi za igru. Ovaj meč je odigran na minus osam, a najave da tek sledi pad temperature jasno govori da su to uslovi u kojima se igrači na zaleđenim terenima mogu lako povrediti i vrlo je teško igrati“, podvukao je Neško Milovanović.

U vanrednom kolu Mladosti bi trebalo da igra protiv Inđije u gostima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Sudija je bio kao izvršitelj – apelujem na odlaganje kola"

Izvor: B92, 14.Feb.2021

Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović izrazio je nezadovoljstvo suđenjem u utakmici 21. kola Linglong Superlige protiv Radnika iz Surdulice...Iako je njegov tim izvukao bod u finišu (2:2), Milovanović je bio vidno rezigniram arbitražom glavnog sudije Živkovića..."Siguran sam da će se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.