Neočekivani problem u Humskoj pred meč sa Astanom - leva stativa!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivani problem u Humskoj pred meč sa Astanom - leva stativa!

Ali, rešeno je, ne brinite...

Još nekoliko sati ostalo je do početka utakmice između Partizana i Astane u šestom kolu Lige Evrope, a tokom popodneva stigla je zanimljiva informacija iz Humske.

Naime, kontrolori UEFA primetili su da je leva stativa na golu ka južnoj tribini za oko jedan centimetar duža u odnosu na onu na suprotnoj strani.

Odmah je crno-belima naloženo da taj problem reše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je ubrzo i učinjeno.

Predstavnik Partizana, zadužen za kontakte i koordinaciju sa UEFA Nenad Danilović potvrdio je da je gol sada u popisanim dimenzijama i da je sve ovo uobičajena procedura koju sprovodi UEFA pre svake evropske utakmice.

''Situacija sa stativom je rešena i to je samo jedna od 'milion' stavki koje UEFA zahteva, kako bi takmičenja pod njenim okriljem bila apsolutno regularna.







Ne postoji nikakva zla namera, to su jednostavno propisi koji važe za sve klubove i koje UEFA tim za regulaciju, odnosno VENUE tim, zahteva podjednako od svih'', poručio je Danilović u razovoru za ''Telegraf''.

Utakmica između Partizana i Astane počinje u 21 čas na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.