Partizan protiv Astane za dostojan oproštaj od Evrope

Izvor: RTS, 12.Dec.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Astane za dostojan oproštaj od Evrope

Fudbaleri Partizana opraštaju se od Evrope utakmicom protiv Astane u poslednjem kolu grupe L. Duel je na programu od 21 sat na stadionu u Humskoj, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crno-beli su izgubili šanse da se plasiraju u nokaut fazu Lige Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << remijem nad AZ Alkmarom u prethodnoj rundi, pa će im duel sa Astanom poslužiti za dostojan oproštaj.

Trener Savo Milošević nije siguran kakvu utakmicu može da očekuje jer i kazahstanski šampion nema imperativ pobede.
"Prvo, naša ekipa u poslednjih nekoliko utakmica je već pri kraju sa snagom i energijom. Natho ima žute kartone i imamo problem sa Ščekićem, danas ćemo videti da će moći da igra. Druga stvar je stanje i ekipa Astane. U ovom momentu ne mogu da pretpostavim u kom sastavu će doći i u kom stanju, s obzirom na to da su oni završili prvenstvo pre tri-četiri nedelje", rekao je Milošević.
Međutim, duel na stadionu Partizana imaće važnost zbog bodova u Evropi, kako bi se popravio koeficijent Srbije u evropskim takmičenjima.
U drugoj utakmici grupe L igraće AZ Alkmar i Mančester junajted, koji su već obezbedili plasman među najbolje 32 ekipe.
Duel Partizana i Astane je na programu od 21 sat na stadionu u Humskoj, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neočekivani problem u Humskoj pred meč sa Astanom - leva stativa!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019

Ali, rešeno je, ne brinite....Još nekoliko sati ostalo je do početka utakmice između Partizana i Astane u šestom kolu Lige Evrope, a tokom popodneva stigla je zanimljiva informacija iz Humske...Naime, kontrolori UEFA primetili su da je leva stativa na golu ka južnoj tribini za oko jedan centimetar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.