Navijači Zvezde poslali poruku posle Pireja!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde poslali poruku posle Pireja!

Da li će "Marakana" biti ispunjena?

Navijači Crvene zvezde su razočarani nakon ispadanja iz Evrope, ali žele da ispune stadion "Rajko Mitić" u poslednjem meču 2019. godine koja je bila uspešna za ekipu Vladana Milojevića.

Oni su poslali i poruku svima koji vole Crvenu zvezdu.



"Mentalitet! Neka vam ova reč bude u glavi narednih dana! Bez obzira na rezultat u Pireju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdaši slave jesenju titulu ovog vikenda! Ništa na ovom svetu ne može da nam pokvari! Ne razmišljajte o Pireju, treba da pokažemo da smo pravi navijači sa pravim razmišljanjem! Zato se spremajte za nedelju, ovo je do nas, do našeg dogovora. Koliko god je to u našoj moći, pozivamo sve ljude kojima Zvezda nešto znači u životu da dođu protiv Čukaričkog da pokažemo ko je uvek uz ime našeg kluba, ko je pravi, ko nije folirant, da slavimo jesenju titulu jer bez nje nema na kraju titule, a bez te titule nema opet Evrope!"


Meč je na programu u nedelju od 15 časova, a cena ulaznice je simboličnih 100 dinara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.