Nejmar izvisio, evo ko je igrač kola u Ligi šampiona (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar izvisio, evo ko je igrač kola u Ligi šampiona (foto)

Trojica igrača, među njima i Nejmar, postigli su het-trik ove nedelje u Ligi šampiona, ali je priznanje za najboljeg igrača kola otišlo u ruke nekom četvrtom.

Paolo Dibala, Edin Džeko i Nejmar postigli su het-trikove u mečevima drugog kola Lige šampiona i mnogi su pretpostavljali da će neko od njih trojice poneti zvanje najboljeg igrača druge runde.

Očigledno je da UEFA nije previše vrednovala kvantitet, a verovatno ima i toga da su Juventus, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Roma i Pari Sen Žermen igrali protiv značajno slabijih rivala.

To potvrđuje odluka da priznanje za najboljeg igrača 2. kola Lige šampiona ponese Lionel Mesti!

Argentinac je postigao dva gola u pobedi Barselone nad Totenhemom (2:4) i nema sumnje da je težina tog meča stavila Mesija u prednost u odnosu na Nejmara, Dibalu i Džeka.

Screenshot/uefa.com
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko, Dibala i Nejmar het-trik, ali Mesi je igrač kola

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018

Napadač Barselone Lionel Mesi proglašen je najboljim igračem drugog kola Lige šampiona...Sjajni Argentinac je predvodio Barsu do pobede nad Totenhemom na Vembliju sa dva gola (4:2), ali je velikog uticaja imao i kod pogotka Kutinja, pošto je sjajnim dubinskim pasom proigrao Đordija Albu, koji je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.