Džeko, Dibala i Nejmar het-trik, ali Mesi je igrač kola

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko, Dibala i Nejmar het-trik, ali Mesi je igrač kola

Napadač Barselone Lionel Mesi proglašen je najboljim igračem drugog kola Lige šampiona.

Sjajni Argentinac je predvodio Barsu do pobede nad Totenhemom na Vembliju sa dva gola (4:2), ali je velikog uticaja imao i kod pogotka Kutinja, pošto je sjajnim dubinskim pasom proigrao Đordija Albu, koji je kasnije asistirao Brazilcu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena poneo je prestižnu nagradu i u prvom kolu elitnog takmičenja, posle tri pogotka protiv PSV. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Zanimljivo, Mesiju je pripalo to priznanje i ovoga puta uprkos tome što su trojica fudbalera ostvarila het-trikove. Brazilac Nejmar je tri gola postigao protiv Crvene zvezde, uključujući dva fantastična iz slobodnog udarca, a po tri puta su mrežu rivala tresli Edin Džeko i Paulo Dibala.

Bosanskohercegovački napadač je bio najzaslužniji za pobedu Rome nad Plzenjom (5:0), a Dibala je bio jedini strelac za Juve protiv Jang Bojsa (3:0).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.