Samo su Ronaldo i Rivaldo činili isto što i Nejmar

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo su Ronaldo i Rivaldo činili isto što i Nejmar

Najveća zvezda Brazila i Pari Sen Žermena je u trijumfu 6:1 nad Crvenom zvezdom postigao het-trik, od čega dva gola iz slobodnog udarca. Po tome je tek treći fudbaler u istoriji Lige šampiona kome je to pošlo "za nogom".

Klub velemajstora čine zemljak Rivaldo i Portugalac Kristijano Ronaldo.

Prvo je Rivaldo 2000. godine, dok je nosio dres Barselone, počastio Milan sa dva gola iz slobodnog udarca.

Kristijano Ronaldo je devet godina kasnije, u prvoj sezoni po prelasku u madridski Real izbušio mrežu švajcarskog Ciriha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nejmar izvisio, evo ko je igrač kola u Ligi šampiona (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 13:00

Trojica igrača, među njima i Nejmar, postigli su het-trik ove nedelje u Ligi šampiona, ali je priznanje za najboljeg igrača kola otišlo u ruke nekom četvrtom...Paolo Dibala, Edin Džeko i Nejmar postigli su het-trikove u mečevima drugog kola Lige šampiona i mnogi su pretpostavljali da će neko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.