Ne misle svi na novac, odbio bogatstvo iz Engleske!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne misle svi na novac, odbio bogatstvo iz Engleske!

Jednostavno, nije zainteresovan, iako mu nude platu iz snova.

Leonardo Bonući ostaje u Juventusu. Po povratku sa odmora, on je i definitivno saopštio da ne želi da napusti klub, iako su za njega bogatstvo spremni da plate Siti, Junajted i Čelsi.

Pričalo se da Juventus traži oko 60 miliona evra za svog komandanta odbrane, njegov agent Lući je bio u Engleskoj, ali je italijanski reprezentativac jasan, ne želi da napusti Juve.

Ovo je bila poslednja šansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za njega i klub da zarade, ima 29 godina, ali Bonući je potpuno netipičan fudbaler, utakmice kada nije u timu gleda sa tribine sa navijačima, veoma je posvećen Juventusu, a od njegovog dolaska početkom decenije klub je uspostavio potpunu dominaciju u Seriji A.

Bonući je od Sitija dobijao 8 miliona evra po sezoni, tolika je bila ponuda "Građana", u Juventusu ima 3.5.

O kakvoj se razlici radi, neka posvedoči činjenica da bi prelaskom u Siti u naredne četiri godine zaradio oko 20 miliona evra više nego u Juventusu.

Ipak, on se odlučio da ostane, baš kao i prošlog leta kada ga je želeo Real, ima nameru da završi karijeru u Juventusu.

Klub će mu kao nagradu za vernost pojačati ugovor, trebalo bi da potpiše novi po kome će zarađivati milion više nego do sada, ali je to opet mnogo manje od onoga što ga je čekalo u Engleskoj.

Ipak, neke stvari nemaju cenu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dokaz da Marez odlazi? Lester našao zamenu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016

Ponuda prihvaćena, stiže fudbaler koji bi trebalo da zameni Alžirca...Šampion Engleske pokušava da se odupre ponudama za najboljeg igrača lige iz prošle sezone, ali Alžirac želi da ode...Rijada Mareza hoće Arsenal i Čelsi, priča se o ponudi od oko 50 miliona evra koju će "Lisice" morati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.