Navijači Reala besni na Bejla, čega će morati da se odrekne u Kini?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Reala besni na Bejla, čega će morati da se odrekne u Kini?

Slika obišla svet, nije bitno čemu se smejao. Progovorila i porodica, ovo je plan Velšanina.

Bejla je kamera uhvatila kako se smeje pre ulaska u igru, Atletiko je vodio 6:1, deluje neprimereno, ali teško je verovati da je Velšaninu bio smešan semafor.

Bilo kako bilo, odigrao je svoje poslednje minute za Real, sprema se za odlazak u Kinu, informacije iz Azije govore da će biti plaćen koliko i Mesi, oko 40 miliona godišnje.

Prema rečima nekoga iz njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bliskog kruga, to je bila ponuda koju ne može da odbije, čekaju ga tri godine u Kini, a posle toga planira da završi karijeru.

Iako je vezan za porodicu, putovaće sam, tačnije u Kini će biti bez supruge Eme i troje male dece. Oni će ostati u Velsu, porodica je procenila da bi bio suviše veliki kulturološki šok da se svi presele u Aziju.

Bejlova žena i nije volela Španiju, pričalo se da sam igrač nije naučio španski, što nije istina, ali supruga se nije snašla i ona jedva čeka da se vrati u Vels.

"Miror" piše da će Bejlu to najteže pasti, odvojenost od porodice, ali da sa druge strane nije mogao da odbije više od oko 120 miliona evra za tri godine.

"Ne voli kinesku hranu", otkrio je jedan od ljudi bliskih porodici, uz konstataciju da postoji zabrinutost kako će se snaći u potpuno drugoj kulturi, ali i da će izdržati tri godine kako bi zaradio zaista nezamisliv novac.

Nije da ga nešto žalimo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.