Navijač Ajaksa pao sa tribine tokom proslave gola (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Ajaksa pao sa tribine tokom proslave gola (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Navijač holandskog Ajaksa teško je povređen prilikom pada sa tribine na „Amsterdam Areni“ tokom utakmice Lige šampiona protiv Barselone.
(FOTO: AP)
On je pao sa pet metara visine proslavljajući gol Danija Hesena za vođstvo „kopljanika“ od 2:0 u 39. minutu i brzo je prevezen u bolnicu.
Amsterdamska policija demantovala je vest da je nesrećni navijač poginuo, ali nije mogla da kaže u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi.
Ajaks je pobedio Barselonu sa 2:1 i zadržao šansu da se plasira u osminu finala LŠ.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najgore izbegnuto posle pada sa tribine Ajaksa, navijač i dalje u kritičnom stanju

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Velika pobeda Ajaksa nad Barselonom sa 2:1 u petom kolu Lige šampiona ostala je u senci velike nesreće koja se dogodila na Amsterdam Areni. Tokom proslave drugog gola, jedan navijač "kopljanika" pao je sa tribine i visine od oko pet metara...On je nakon reakcije redarske i medicinske službre brzo...

Nastavak na Blic...

(VIDEO) Stravična nesreća na utakmici Lige šampiona!

Izvor: Press, 27.Nov.2013

Čim je Ajaks preko Hesena povisio na 2:0, na tribini s najvatrenijim navijačima "kopljanika", došlo je do eksplozije oduševljenja. Međutim, u gužvi i slavlju jedan navijač pao je s te tribine sa visine od gotovo 10 metara.. Nesrećnom navijaču odmah je pružena pomoć i prebačen je u bolnicu,...

Nastavak na Press...

Iz sveg glasa za druga s tribine

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2013

Nakon što je napadač Ajaksa pao sa zida tribine, visokog bar 8 metara, na meču protiv Barselone, 'Amsterdam Hooligans', su u znak podrške krenuli da pevaju sve glasnije i glasnije i nisu prekidali s pesmom do kraja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.