Navijač Ajaksa pao sa tribine

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Ajaksa pao sa tribine

Jedan najvijač Ajaksa teško se povredio kada je pao sa tribine prilikom proslavljanja gola njegovog kluba protiv Barselone.

On je pao sa oko 5 metara visine kada je Dani Hesen postigao gol za vođstvo Ajaksa od 2:0, neporedno pre kraja prvog poluvremena meča Lige šampiona u utorak uveče.

Slike sa Amsterdam arene pokazali su kako čovek leži u lokvi krvi na stazi oko terena, a na mesto nesreće brzo su stigle dvoja kola hitne pomoći, a u bolnicu je prebačen helikopterom. Još nema informacija o njegovom stanju.

Ajaks je savladao Barselonu sa 2:1 i zadržao šansu da se plasirao u osminu finala LŠ.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijač Ajaksa pao sa tribine

Izvor: B92, 27.Nov.2013

Jedan navijač Ajaksa teško se povredio kada je pao sa tribine prilikom proslavljanja gola njegovog kluba protiv Barselone...On je pao sa 5-10 metara visine proslavljajući gol Danija Hesena za vođstvo Ajaksa od 2:0, neporedno pre kraja prvog poluvremena meča Lige šampiona u utorak uveče...Na slikama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.