Naš Nikola igra kao zmaj! Jokić blizu tripl-dabla, NBA se plaši Somborca (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš Nikola igra kao zmaj! Jokić blizu tripl-dabla, NBA se plaši Somborca (VIDEO)

Jokić je uništio Finiks tako da se ovaj neće dići iz pepela - 29 poena, 14 skokova, osam asistencija

Šta radi Nikola Jokić u NBA ligi? Postoje dva odgovora na ovo pitanje: Prvi je - sve! Drugi - dominira!

Jednostavno, mladi Somborac je toliko napredovao da je postao nezaustavljiv i skoro na svakom meču postiže dabl-dabl. Sada je u pobedi nad Finiksom od 127:120 bio neverovatan, imao je učinak blizu tripl-dabla: 29 poena, 14 skokova osam asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedna ukradena lopta, dve blokade!

Ipak, loša vest je da Nikola nije završio meč te da je na kraju morao da izađe zbog povrede. Nadamo se da nije ništa ozbiljno. Pogledajte kako je izgledalo. Bolno u svakom slučaju.

Poslednje informacije kažu da je povredio levi kuk i da će morati na magnetnu rezonancu kako bi se utvrdio stepen povrede. Bio je i na skeneru, ali nisu dobijeni potrebni rezultati pa će morati na magnetnu.



Povreda baš kada se totalno razigrao, kada pleše na parketu. Čak je i na zvaničnom sajtu  NBA lige izašao tekst pod nazivom "Magija Nikole Jokića" u kom ga porede sa najboljim teškašima u istoriji - Bilom Raselom, Viltom Čemberlenom, Karimom Abdulom Džabarom, Hakimom Olajdžuvonom, Kevinom Garnetom... Nikola spada u novi talas od nekoliko imena koji bi mogao da nasledi ove legenede u igri u reketu.

Postizao je poene iz svih mogućih pozicija, snagom dominirao i hvatao lopte kao da su kruške, a i asistencije su radile kao da je plejmejker, a ne centar.

Iz dana u dan vam opisujemo njegove magije, budite se uz njegove poteze i tako vam svaki dan počne na najlepši način.  Nema potrebe da dalje dužimo, uživajte.

Samo da pauza zbog povrede bude što kraća...



Ne smemo nikako da zaboravimo ni našeg Nemanju Bjelicu koji je igrao 15 minuta u porazu Minesote od Indijane 109:103. Nemanja je imao tri poena i tri skoka uz jednu ukradenu loptu i blokadu.

Nadamo se da će Jokićev pelcer zahvatiti i Nemanju i da će i on krenuti takvim stopama što pre. Svakako da ima kvalitet za tako nešto.

U preostala dva meča u centru pažnje svakako je bio Rasel Vestbruk. On je u pobedi Oklahome nad Dalasom od 109:98 ubacio čak 45 poena, i imao osam skokova i tri asistencije.

Neverovatan igrač, zaista!

NBA REZULTATI

Minesota - Indijana 103:109

/Tauns 33 - Džordž 32/

Oklahoma - Dalas 109:98

/Vestbruk 45 - Barns 31/

Denver - Finiks 127:120

/Jokić 29 - Bledso 28/

Juta - Los Anđeles Lejkers 96:88

/Hejvard 24 - Vilijams 20/

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) NEVEROVATAN MALER ZA SRBINA: Nikola Jokić blistao u pobedi Denvera, a onda se povredio

Izvor: Kurir, 27.Jan.2017

...Najbolji u pobedničkom timu bio je Nikola Jokić koji je postigao 29 poena i imao 14 skokova i 8 asistencija On je na terenu proveo 35 minuta, ali se povredio u samom finišu meča On je pao na teren, ali je uspeo da ustane i da ode do svlačionice..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.