Srbin koji je nadmašio i Džordana i Medžika!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin koji je nadmašio i Džordana i "Medžika"!

Nikola Jokić srušio rekord NBA lige star 40 godina!

Nikola Jokić razbija ili što bi Amerikanci rekli "kick ass"!

Sjajni mladi srpski košarkaš blista u svojoj drugoj godini u NBA ligi, a u Denveru ima, maltene, ulogu lidera, jer i njegovi saigrači i trener kažu: "Jokić nas vodi, gura nas".

 Dobri momak iz Sombora puni stupce američke štampe, a najnovija statistička informacija u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa njim, zaista je fascinantna!

On je postao PRVI IGRAČ posle 40 GODINA, koji je u svojoj prvoj ili drugoj NBA sezoni, ostvario učinak od 20 poena po meču, 10 skokova i pet asistencija (u proseku) za 36 minuta na parketu!

Dosadašnji rekord, iz sezone 1976/77. čuvao je Alvan Adams.

Nikola Jokic is the 1st player in 40 years to average 20 points, 10 rebounds, and 5 assists per 36 minutes in his 1st or 2nd year #Nuggetspic.twitter.com/psZVnn49tW

— Basketball Reference (@bball_ref) January 25, 2017

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naš Nikola igra kao zmaj! Jokić blizu tripl-dabla, NBA se plaši Somborca (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2017, 09:14

Jokić je uništio Finiks tako da se ovaj neće dići iz pepela - 29 poena, 14 skokova, osam asistencija..Šta radi Nikola Jokić u NBA ligi? Postoje dva odgovora na ovo pitanje: Prvi je - sve! Drugi - dominira!..Jednostavno, mladi Somborac je toliko napredovao da je postao nezaustavljiv i skoro na svakom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.