Napuljska sapunica, u glavnoj ulozi - Džejms Rodrigez!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napuljska sapunica, u glavnoj ulozi - Džejms Rodrigez!

Biće ovo drugo leto za reprezentativca Kolumbije.

Sudbina Džejmsa Rodrigeza je i dalje veoma neizvesna.

Jedino je poznato da će on gotovo sigurno napustiti Real jer Zinedin Zidan ne računa na njega, kao glavni favoriti izdvojili su se Napoli i Atletiko Madrid.

Dijego Simeone ga želi, međutim druga struja u klubu je više za Kristijana Eriksena i upravo je to razlog zbog kojeg još uvek nema zvanične ponude.

Za to vreme Napoli radi sve kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi ga privoleo u svoje redove, pojavili su se navodi da je u trening centar ekipe Dimaro stigao Žorž Mendeš lično kako bi ispregovarao uslove sa predstavnicima kluba.

Ipak, Napoli je demantovao ta pisanja i tvrdi da od tog susreta nije bilo ništa, ali gde ima dima...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Helikopter stigao, u Napoli sletela "Doga"?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019

Anćeloti nije krio da su pregovori u toku...Velike vesti danas za Napoli, mada ispostaviće se polovične istinitosti...Prvo je navedeno da je portugalski super-agent Mendeš u Napulju kako bi dogovarao uslove prelaska svog klijenta iz Reala, ali deluje da će Kolumbijac Džejms Rodrigez ipak ostati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.