Helikopter stigao, u Napoli sletela Doga?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helikopter stigao, u Napoli sletela "Doga"?!

Anćeloti nije krio da su pregovori u toku.

Velike vesti danas za Napoli, mada ispostaviće se polovične istinitosti.

Prvo je navedeno da je portugalski super-agent Mendeš u Napulju kako bi dogovarao uslove prelaska svog klijenta iz Reala, ali deluje da će Kolumbijac Džejms Rodrigez ipak ostati u Madridu, samo će se promeniti "odanost" u gradu.

Druga vest koju eksluzivno prenosi Kalčomerkato je ta da je sleteo helikopter u Napulj, u letelici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su agenti Nikole Pepe, deluje da će se traženo krilo Lige 1 ipak obresti na "Čizmi" i pored interesovanja Premijer lige.

Anćeloti je potvrdio da je sastanak u toku.

"Sreo sam se sa agentima u hotelu, pozdravio sam se kao i sa mnogima. Ako su tu agenti zbog našeg interesovanje, nerealno je da nastavimo da to i krijemo. Pregovori su u toku, sve je moguće", izjavio je stručnjak Napolitanaca.

Zahtev Lila je 75 miliona evra, fudbaler traži pet miliona po sezoni plus komisija od isto pet miliona za njegove agente, videćemo kako će De Laurentis odigrati za stolom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Agent Hamesa Rodrigesa sleteo u Napulj

Izvor: B92, 25.Jul.2019

Čuveni "super-agent" Žorž Mendeš stigao je u Napulj, gde će pokušati da dogovori transfer svog klijenta Hamesa Rodrigesa u ovaj klub...Trener Napolitanaca Karlo Ančeloti veoma je zainteresovan za dovođenje Kolumbijca, sa kojim je već sarađivao u Realu iz Madrida...Madriđani 28-godišnjeg ofanzivnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.