Helikopter stigao, u Napoli sletela "Doga"?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 25.07.2019.
21:13
Izvor: Sportske.net

Anćeloti nije krio da su pregovori u toku.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Velike vesti danas za Napoli, mada ispostaviće se polovične istinitosti.

Prvo je navedeno da je portugalski super-agent Mendeš u Napulju kako bi dogovarao uslove prelaska svog klijenta iz Reala, ali deluje da će Kolumbijac Džejms Rodrigez ipak ostati u Madridu, samo će se promeniti "odanost" u gradu.

Druga vest koju eksluzivno prenosi Kalčomerkato je ta da je sleteo helikopter u Napulj, u letelici su agenti Nikole Pepe, deluje da će se traženo krilo Lige 1 ipak obresti na "Čizmi" i pored interesovanja Premijer lige.

Anćeloti je potvrdio da je sastanak u toku.

"Sreo sam se sa agentima u hotelu, pozdravio sam se kao i sa mnogima. Ako su tu agenti zbog našeg interesovanje, nerealno je da nastavimo da to i krijemo. Pregovori su u toku, sve je moguće", izjavio je stručnjak Napolitanaca.

Damjan Le Talek Nikolas Pepe

Zahtev Lila je 75 miliona evra, fudbaler traži pet miliona po sezoni plus komisija od isto pet miliona za njegove agente, videćemo kako će De Laurentis odigrati za stolom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 25.07.2019
23:44

Nemaju da plate za J.Rodrigueza koji je visak u Realu a da imaju za N.Pepea koji je na cijeni. Napoli samo prica, na kraju neci nikog ni dovesti, najzvucnije pojacanje ce im ostati Manolas. Za Koulibalya traze 120-150mil a sada ima 28 sledece godine 29 i nema sanse da dobiju ni pola od toga.

avatar
Smederevac
Friday, 26.07.2019
10:31

U kilo pečenja da će dovesti obojicu?😁😂😀