Napravio je karambol u srpskoj javnosti posle derbija, a niste znali da je NJU oženio Uroš Spajić! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 11:36

Napravio je karambol u srpskoj javnosti posle derbija, a niste znali da je NJU oženio Uroš Spajić! (FOTO)

Godinama unazad ona mu je najveća podrška.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 2:2 u 172. večitom derbiju, u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić", Zvezda je povela preko Uroša Spajića, a Partizan je preokrenuo golovima Mateusa Saldanje i Alda Kalulua, a konačan rezultat utakmice postavio je Šerif Endiaje pogotkom u 67. minutu.

Posle povrede Aleksandra Dragovića kapitensku traku preuzeo je Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spajić, koji je ustalasao srpsku fudbalsku javnost izjavom posle susreta, kada je uputio niz kritika na račun igre ekipe Partizana (OVDE). Očekivano, njegova izjava izazvala je lavinu komentara na internetu i hteo on to ili ne, rezervni kapiten crveno-belih postao je fudbalska tema broj jedan.

Otkako je zakoračio ne fudbalsku scenu, Uroš Spajić je neko ko se trudio da se o njemu priča i piše isključivo zbog onoga što pokaže i uradi na terenu. Sa druge strane, svoj privatan život trudi se da drži daleko od očiju javnosti, a svaki slobodan trenutak koristi da provede sa porodicom i prijateljima.

Čak za razliku od mnogih svojih kolega, retko kada objavljuje slike i na svojim profilima na društvenim mrežama. Ipak, poznato je da je već nekoliko godina unazad njegova najveća podrška izabranica Marija koja je osvojila njegovo srce.

A post shared by Uroš Spajić (@uros_spajic)

Baš kao ni on, ni nju preterano medijsko eksponiranje ne interesuje, a kada god joj to obaveze dozvole utakmice svog izabranika isprati sa tribina kao njegova najveća podrška.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.